Wij blazen nieuw leven in de stichting

Wij blazen nieuw leven in de stichting
9 oktober 2013 Heleen Hayes

De SBV heeft in september 2013 een nieuwe voorzitter gevonden. Anke Tijtsma zal deze taak op zich nemen en daar zijn wij heel blij mee. De taken van Ingrid en Heleen zullen worden overgedragen.
De komende tijd zullen we met de nieuwe voorzitter en andere geïnteresseerden  van gedachten wisselen over de toekomst van de stichting. Er volgen gesprekken en een bijeenkomst waarin we ontrafelen wat we gezien de actualiteit als de belangrijkste taken voor SBV zien. We maken vervolgens keuzes en gaan nieuw leven blazen in het belangrijke werk van de SBV. Om het werk van de stichting tot een succes te maken, zijn er actieve medewerkers nodig. Mocht je hier belangstelling voor hebben, dan kun je ons een mail sturen.